skip to main content
Musik Partner

Online platform med moderne interaktive materialer til musikundervisere og elever.

Nu med – et spændende samarbejde mellem Charanga og musikundervisere i Danmark, Tjekkiet og Storbritannien, der fokuserer på at give børn i alderen 6-9 år en grundlæggende forståelse af musikken.

Om Charanga

Charanga er en af ​​verdens førende firmaer inden for udvikling af platforme til musikundervisning. Vi udvikler prisvindende teknologi og specialdesignede materialer til at understøtte musikundervisere og elever globalt.

Vi mener, at alle, der bruger vores platform, bør nyde hvert minut af deres musikundervisning, hvad enten de er lærer eller elev. Vi ønsker, at alle børn skal have mulighed for at deltage i musikudøvelse, og at hjælpe dem med at udvikle en livslang kærlighed til musik og kunst.

Charanga arbejder derfor sammen med sine partnere i Danmark om at udvikle en dansk version af sin platform for at understøtte nye metoder til at skabe samarbejde mellem musikskoler, folkeskoler, professionelle orkestre og ensembler samt andre udbydere af levende musik i skolerne.

Vi præsenterer også nye materialer, der hjælper musikundervisere med at undervise i musikalsk forståelse for børn i alderen 6-9 år; materialer, der er udviklet som led i MECLA-programmet - et tværnationalt projekt, der bringer lærere fra Danmark, Tjekkiet og Storbritannien sammen.

Mark Burke
Direktør, Charanga
markburke@charanga.com
Telefon: +44 1273 823 900     Mobil: +44 7966 140 769
www.charanga.com